User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password

Login  |  Register

DrAxeMan.com Directory  - Listing Details
My Account

ID:2407
Title:Rent a car Bucuresti   -   http://www.bucuresti-rentacar.com/
Description:

Rent a car in Bucuresti pentru firme sau oameni de afaceri independenti care au nevoie de un mijloc de transport confortabil si eficient spre orice destinatii de business sau travel din Romania. Low cost car rental in Bucuresti prin biroul nostru de inchirieri auto din aeroportul Otopeni. Puteti rezerva online autoturismul de inchiriat selectand locatia de predare/preluare a masinii inchiriate, perioada de timp pentru care se inchiraza masina, precum si marca/modelul autoturismului preferat.

Category:Business & Economy: Rent a Car
Link Owner:
Date Added:July 14, 2012 03:56:33 PM
Number Hits:12
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Reviews

No Reviews Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
 
Latest articles
Evio Fashion - Evio.ro
Magazinul de rochii online Evio Fashion a fost conceput pentru a satisface dorinta oamenilor de a petrece cat mai putin timp la cumparaturi. Astfel, dezvoltand impreuna cu echipa noastra un sistem cat mai simplu si prietenos, rochia pe care ti-o doresti este doar la cateva click-uri distanta.

Cel mai bun hosting romanesc - Hostmama.ro
Pe hostmama.ro veti descoperi cele mai interesante oferte de hosting din Romania. Alege una din solutiile de web hosting de mai sus pentru a avea garantia celor mai convenabile oferte de web-hosting si cel mai bun suport clienti pentru gazduire site.

Car rental references in Bucharest
If you intend for this summer to visit the city of Bucharest as a tourist destination, then maybe you are interested in the best accommodations and transportation offers.