User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password

Login  |  Register

DrAxeMan.com Directory  - Listing Details
My Account

ID:2328
Title:Inchirieri Masini   -   http://www.inchirieri-de-masini.net
Description:

Inchirieri masini in Bucuresti acolo unde doresti. Daca inchiriezi pentru prima data masina de la firma noastra atunci trebuie semnat un contract la sediul companiei noastre. Plata pentru inchirieri auto se poate face cu cash, cu ordin de plata, CEC, debit card, credit card sau PayPal. Pretul inchirierii contine toate taxele fara costuri ascunse. Pentru perioade de inchiriere mai lungi sau pentru calatorii frecvente preturile sunt negociabile.

Category:Regional & Countries
Link Owner:inchirieri-de-masini.net
Date Added:February 27, 2011 12:49:02 AM
Number Hits:0
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Reviews

No Reviews Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
 
Latest articles
Evio Fashion - Evio.ro
Magazinul de rochii online Evio Fashion a fost conceput pentru a satisface dorinta oamenilor de a petrece cat mai putin timp la cumparaturi. Astfel, dezvoltand impreuna cu echipa noastra un sistem cat mai simplu si prietenos, rochia pe care ti-o doresti este doar la cateva click-uri distanta.

Cel mai bun hosting romanesc - Hostmama.ro
Pe hostmama.ro veti descoperi cele mai interesante oferte de hosting din Romania. Alege una din solutiile de web hosting de mai sus pentru a avea garantia celor mai convenabile oferte de web-hosting si cel mai bun suport clienti pentru gazduire site.

Car rental references in Bucharest
If you intend for this summer to visit the city of Bucharest as a tourist destination, then maybe you are interested in the best accommodations and transportation offers.