User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password

Login  |  Register

DrAxeMan.com Directory  - Listing Details
My Account

ID:2341
Title:Inchirieri auto pentru Companii   -   http://www.rentex.ro/
Description:

Serviciile noastre de inchirieri auto pe termen mediu si lung sunt special create pentru companii, ca alternativa la contractele de leasing operational si leasing financiar. Prin programele noastre "Corporate" oferim in primul rand o solutie de externalizare a serviciilor de achizitie si administrare a parcului auto. Beneficiile externalizarii serviiciilor conexe intr-o firma sunt atat de ordin fiscal cat si logistic.

Category:Business & Economy: Business Services
Link Owner:Rentex
Date Added:March 11, 2011 02:05:36 PM
Number Hits:0
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Reviews

No Reviews Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
 
Latest articles
Evio Fashion - Evio.ro
Magazinul de rochii online Evio Fashion a fost conceput pentru a satisface dorinta oamenilor de a petrece cat mai putin timp la cumparaturi. Astfel, dezvoltand impreuna cu echipa noastra un sistem cat mai simplu si prietenos, rochia pe care ti-o doresti este doar la cateva click-uri distanta.

Cel mai bun hosting romanesc - Hostmama.ro
Pe hostmama.ro veti descoperi cele mai interesante oferte de hosting din Romania. Alege una din solutiile de web hosting de mai sus pentru a avea garantia celor mai convenabile oferte de web-hosting si cel mai bun suport clienti pentru gazduire site.

Car rental references in Bucharest
If you intend for this summer to visit the city of Bucharest as a tourist destination, then maybe you are interested in the best accommodations and transportation offers.