User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password

Login  |  Register

DrAxeMan.com Directory  - Listing Details
My Account

ID:2339
Title:Inchiriere de masini in Bucuresti   -   http://www.inchiriere-masini.com/
Description:

Global Rent a Car Romania va ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti. Va punem la dispozitie o flota de peste 50 de autoturime intr-o gama diversa: mini, economy, medii, monovolum, SUV sau minibus. Masinile sunt noi si intretinute foarte bine. Alege masina dorita si completeaza formularul de rezervare online cu datele cerute pentru a putea primi cea mai buna oferta.

Category:Regional & Countries: Romania
Link Owner:Inchiriere Masini Bucuresti
Date Added:March 11, 2011 01:43:41 PM
Number Hits:0
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Reviews

No Reviews Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
 
Latest articles
Evio Fashion - Evio.ro
Magazinul de rochii online Evio Fashion a fost conceput pentru a satisface dorinta oamenilor de a petrece cat mai putin timp la cumparaturi. Astfel, dezvoltand impreuna cu echipa noastra un sistem cat mai simplu si prietenos, rochia pe care ti-o doresti este doar la cateva click-uri distanta.

Cel mai bun hosting romanesc - Hostmama.ro
Pe hostmama.ro veti descoperi cele mai interesante oferte de hosting din Romania. Alege una din solutiile de web hosting de mai sus pentru a avea garantia celor mai convenabile oferte de web-hosting si cel mai bun suport clienti pentru gazduire site.

Car rental references in Bucharest
If you intend for this summer to visit the city of Bucharest as a tourist destination, then maybe you are interested in the best accommodations and transportation offers.